Agentii imobiliari din intreaga tara se pot alatura APAIR® si, astfel, pot beneficia de avantajul si puterea data de o organizatie, a carui scop este acela de a deveni principlala forta colectiva care sa influenteze si sa modeleze industria imobiliara din Romania. Intr-un domeniu în care increderea reprezinta cheia pentru succesul afacerii, apartenenta la organizatia noastra vă ajută să iesiti in evidentă si sa vă diferentiati fata de ceilalti actori din piata imobiliara. Odata cu acceptarea dumneavoastra ca Membru Individual al APAIR, veti obtine si statutul de Membru International al REALTOR®, IRM, cu toate beneficiile ce decurg din aceasta. Astfel, va veti alatura celei mai mari asociatii din lume, National Asociation of Realtors®, ce numara peste 1.000.000 de profesionisti din sfera imobiliara. Veti avea acces privilegiat la informatii, sfaturi profesionale, cursuri, seminarii, literatura de specialitate, prezenta on-line in cel mai important portal imobiliar, Realtor.com, precum si multe alte facilitati.

CERERE INSCRIERE IN ASOCIATIA PROFESIONALA A AGENTILOR IMOBILIARI
DIN ROMANIA (APAIR)

In atentia: Consiliului Director APAIR
Subsemnatul/Subsemnata , domiciliat(a) in , CNP , in calitate de la agentia imobiliara cu sediul in: Loc. , Jud./Sect , Strada , nr. , bl., sc., ap., cod postal , tel. , email , website , inregistrata in Registrul Comertului cu nr. , CUI , cont bancar , deschis la banca , solicit inscrierea mea ca membru in APAIR.

Prin prezenta declar ca:
Indeplinesc conditiile prevazute in Statutul APAIR pentru detinerea calitatii de Agent Imobiliar;
Am inteles si am luat la cunostinta ca administratorii si/sau managerii unei Agentii Imobiliare ca membri individuali in APAIR au denumirea/calitatea de Broker Imobiliar, iar personalul de vanzari de servicii imobiliare, salariatii sau colaboratorii unei Agentii Imobiliare au denumirea/calitatea de Agent Imobiliar.
Am inteles si am luat cunostinta ca Agentii Imobiliari angajati sau colaboratori ai unei Agentii Imobiliare pot fi membri numai daca administratorul este Broker Imobiliar membru al Asociatiei. Ca exceptie, in cazul in care administratorul nu este implicat activ in activitatea de vanzari sau management imobiliar al firmei, acesta trebuie sa numeasca cel putin un manager care va fi membru al Asociatiei ca Broker Imobiliar. Acesta va fi responsabil in relatia cu APAIR;
Sunt implicat activ in activitatea imobiliara in calitate de
Brokerul Imobiliar responsabil in relatia cu APAIR este
Locul desfasurarii activitatii profesionale este in Romania, orasul
Nu sunt supus unei proceduri de faliment;
Nu am fost in mod oficial sanctionata/condamnata pentru fapte ce reprezinta abateri profesionale grave conform legii, Statutului, Regulamentului de functionare si/sau Codului Etic al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania
Accept sa urmez si sa absolv anual un curs de instruire cu privire la Statutul, Regulamentul de functionare si Codul Etic al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania;
Consimt ca in situatia in care cererea de intrare in Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania imi va fi admisa, sa ma supun Statutului, Regulamentului de functionare, Codului Etic si tuturor celorlalte documente interne ale Asociatiei, ca si hotararilor organelor acesteia.
Am inteles ca o data cu formularea cererii de aderare la APAIR, va trebui sa furnizez APAIR o dovada scrisa de la agentia unde/pentru care lucreaz, in care sa se mentioneze calitatea mea in cadrul agentiei imobiliare : administrator, salariat sau colaborator.
In termen de 7 zile de la data admiterii acestei cereri ma angajez sa achit cotizatia de membru asa cum este afisata pe site-ul asociatiei la data prezentei cereri.
Declar ca am luat cunostinta de prevederile art.8 din Statutul APAIR referitor la posibilele motive de excludere din APAIR.

Data: 21-08-2019Semnatura____________________

2015APAIR


Cerere de inscriere pe care ati completat-o, va va veni pe mai-ul pe care l-ati indicat mai sus. Tipariti-o, semnati-o, iar apoi trimiteti-o la contact@apair.ro insotita de: copia Cartii de Identitate si a C.U.I.-ului agentie pentru care lucrati sau cu care aveti raporturi de colaborare
Cererea dumneavoastra va fi analizata si veti fi contactat(a) in scurt timp pentru finalizarea inscrierii.

RETINETI: Pentru a dobandi calitatea de membru APAIR si a va putea numi REALTOR(R) va trebui sa indeplinti anumite cerinte din care enumeram, fara a limita, urmatoarele:
- trebuie sa fiti salariat sau colaborator al unei Agentii Imobiliare, al carei reprezentant legal (administrator, director general, manager) este membru al APAIR.
- trebuie sa urmati si sa absolviti anual un curs de instruire cu privire la Statutul, Regulamentul de functionare si Codul Etic al APAIR;
- trebuie sa va desfasurati activitatea profesionala in Romania, in oricare din modalitatile prevazute de Statutul APAIR
- sunteti de acord si consimtiti sa platiti anual cotizatia aferenta afilierii si intelegeti ca APAIR isi rezerva dreptul de a o reinnoii.